İnternet, Oyun

YouTube Gaming Yayın Hayatına Başladı!

26.08.2015

Google’ın Twitch servisine rakip olarak geliştirdiği ve oyun canlı yayınlarına yönelik olarak kullanılacak olan yeni canlı yayın servisi YouTube Gaming, bugün yani 26 Ağustos tarihinden itibaren yayın hayatına başladı.

YouTube servisi üzerinden sunulan YouTube Gaming, oyunlar hakkındaki bütün video ve canlı yayınları bir araya toplamayı ve böylece oyuncuların video içeriklerine kolayca ulaşmasını amaçlıyor. Farklı kanalların içeriklerini bir araya getirecek olan bu servis aracılığı ile 25 binden fazla oyunun içeriği, YouTube Gaming altında bulunacak.

Şu an beta olarak kullanılabilen https://youtube.com/stream adresi üzerinden YouTube hesabınızı kullanarak yayın yapmanız mümkün.

Başta da belirttiğimiz gibi YouTube Gaming, şu anda oyun canlı yayını alanında lider olan Amazon’a ait olan Twitch’e rakip olarak çıkışını yapmış durumda. Canlı oyun yayını pastasından dilim almak isteyen Google, önce Twitch'i satın almak istemiş ama Twitch'i Amazon kapmıştı.

YouTube Gaming servisinin Andorid ve iOS uygulamaları da yarın ABD ve İngiltere mobil kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

https://gaming.youtube.com

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz