Donanım, Oyun

Darth Vader Temalı PlayStation 4, Bir Harika Dostum! (video)

17.08.2015

Off hacı çok güzel olmuş beaaa!

Belli bir hayran kitlesine yönelik hazırlanan özel tasarımlı konsollara çok sağlam bir tane daha ekleniyor. PlayStation 4 konsolunun üreticisi Sony, Star Wars temalı PlayStation 4 paketini duyurdu. İçerisinde özel olarak tasarlanmış konsol ve gamepad ürünlerini barındıran paket, iki farklı versiyon ile birlikte gelecek.

PlayStation Blog üzerinden paylaşılan bilgiye göre iki paketten biri, çıkacak olan Star Wars: Battlefront Deluxe Edition oyununu bünyesinde taşırken bir diğeri de Disney Infinity 3.0 Starter Pack ile birlikte geliyor.

PS4_star-wars

Star Wars filmlerinin en bilinen karakteri olan Darth Vader görselinin üzerinde bulunduğu 500 GB'lık PlayStation 4 konsoluna baktığımda, "seni istiyorum!" demekten kendimi alamıyorum. Cihazın büyük bir kısmını kaplayan Vader dışında gamepad’i de seriye uygun bir şekilde hazırlayan Sony, tuş takımında da değişikliğe gitmiş.

Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter ve Star Wars Bounty Hunter oyunlarının yenilenmiş ve Trophy desteğine kavuşmuş sürümleri için indirme kodu ile geleceği söylenen paketlerin 17 Kasım 2015 tarihinde ABD'de satışa sunulacağı belirtiliyor. Avrupa için ise henüz belirsizlik hakim.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz