Mobil

Samsung Galaxy S6 Edge+ Gümbür Gümbür Geliyor!

14.08.2015

Samsung, 6 ay kadar önce piyasaya çıkardığı Galaxy S6 Edge isimli akıllı telefonundan sonra şimdi de benzer görünümlü Samsung Galaxy S6 Edge+'ı çıkarmaya hazırlanıyor.

S6 Edge'e göre daha büyük ekranlı, daha fazla kapasiteye sahip ve multitasking'e uyumlu yeni Galaxy S6 Edge+, 21 Ağustos’ta Amerika’da satışa çıkacak.

Samsung-Galaxy-S6-edge-plus

Gelen iki önemli değişikten ilki 5.7 inç, Quad HD, Super Amoled ekran. S6 Edge+’ın ekranının iki tarafında yumuşak kenar ekranı olacak ve telefon, yanında bir de S Pen ile gelecek.

Cihaz, 4 çekirdekli Exynos 7240 çipset, 4 gigabyte ram ve 16 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kameraya sahip. 32 gigabyte ve 64 gigabyte depolama kapasitesi seçenekleri mevcut.

Edge+, metal ve cam bir kasaya sahip. Yüksek keskinlikteki Amoled ekranda geniş açılar ile harika görüş alanına sahip oluyorsunuz. Ayrıca 4 gigabyte ram de kullandığınız uygulamalar arasında geçişlerin süresini oldukça kısaltıyor.

Sonuç olarak Galaxy S6 Edge'e göre çok hayvani farklara sahip yeni bir telefon gelmiyor. Ayarında yapılmış geliştirmeler ile her türlü işinizi görebilecek bir telefon olmuş S6 Edge+.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz