Dizi, Televizyon

Yeni Bilim Kurgu Dizimiz Westworld’den ilk Fragman Geldi

11.08.2015

Game of Thrones ve True Detective gibi dizilerinden tanıdığımız HBO kanalı, bilim kurgu türünün tuttuğu şu dönemde yeni bir bilim kurgu dizisi olan Westworld ile geliyor.

Jurassic Park ve Küre gibi bilim kurgu klasiklerinin yazarı olan Michael Crichton'ın aynı adlı romanından uyarlanan Westworld, ziyaretçilerine son derece gerçekçi bir vahşi batı deneyimi yaşatan yenilikçi bir tema parkında geçiyor ve yapay zekayla birlikte yapay bilincin de ortaya çıkışını anlatıyor.

1973 yılında Yul Brynner'ın başrolünde oynadığı film olarak izlediğimiz (ben çocukken çok etkilenmiştim filmden) Westworld'un yenilenmiş dizi versiyonu, Kara Şövalye ve Yıldızlararası gibi başarılı filmlerin senaristi olan Jonathan Nolan öncülüğünde geliştirildi.

Başrollerinde Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, James Marsden, Ed Harris (Ed Harris olmadan western filmi olmaz zaten), Jeffrey Wright, Thandie Newton ve Ben Barnes gibi sağlam oyuncuları kadrosunda bulunduracak olan Westworld, 2016 yılının ilk aylarında izleyicilerle buluşacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz