Oyun

World of Warcraft: Legion Gün Yüzüne Çıktı! (video)

06.08.2015

Oh bebeğim! Blizzard, Gamescom 2015'te World of Warcraft konusunda destan yazdı!

Blizzard'ın Gamescom'da World of Warcraft'a özel olarak yaptığı sunumda, söylentiler doğrultusunda tahmin edilen şey oldu ve WoW için gelecek olan yeni genişleme paketi (expansion pack) tanıtıldı ve "Burning Legion geri döndü!" sözüyle yapılan duyuruyla beraber World of Warcraft: Legion duyuruldu.

Broken Isles isimli Warcraft 3'te de bulunan koca bir kıtayı oyuna ekleyecek olan World of Warcraft: Legion, Warlords of Draenor'la beraber 100'e çıkan seviye sistemini 110'a taşıyacak. Demon Hunter isimli yeni sınıfı da World of Warcraft oyuncularına oynanabilir olarak sunacak olan Legion, PvP sisteminde de yenilikler sunulacak.

Daha Warlords of Dreanor paketinin hikayesi yeni bitmişken, Blizzard’ın bu kadar acele etmesi şaşkınlıkla karşılanmıştı ama oyun elden gidiyor arkadaaaş!

Hikaye hakkında çok fazla bilgi açıklanmasa da, oyuna eklenen Broken Isles bölgesinde, oyuncular yine direnişe geçen Trollerle uğraşmak zorunda kalacak. Ayrıca öte diyardan akan Burning Legion ordularına karşı durmaya çalışacaklar. Çünkü uzun zamandır kapalı duran Tomb of Sargeras (Sargeras’ın Mezarı) açılacak. Binlere, onbinlere ulaşan iblis orduları Azeroth dünyasına akın edecek. Azeroth dünyasının en büyük düşmanı Dark Titan olarak bilinen Sargeras’a karşı mücadele verecekler. Oyunun geliştiricilerinin açıklamasına göre bu seferki akın, daha öncekilere benzemeyecek. Oldukça sert ve şiddetli olacak.

Yeni sınıf ve bölgelerinin yanı sıra onlarca dungeon ve raid ekleneceği belirtiliyor. Daha önceki genişleme paketlerinde dungeon ve raid sayısının az olmasından dolayı, oyuncuların olumsuz yorumlarını görmüştük.

WoW: Legion, oyunculara Artifact Weapon adı altında yeni silahlar craft'lama olanağı tanıyacak. Bilindik tarihi silahları istediğimiz gibi craft sistemine ekleyip, onları üzerimizde taşıyabileceğiz. Alliance ve Horde, ortak düşmanları için Warcraft’ın efsanevi silahlarını bulup yeniden hayata döndürecekler.

Son olarak hikayenin zenginleştirilmesi için Turalyon gibi Warcraft 2’den hatırlayacağımız eski karakterlerin yeniden ortaya çıkacağı söyleniyor. Illidian, Slyvanas, Maiev Shadowsong, Gul’dan gibi karakterler hikayenin ortasına oturacak.

Legion Duyuru Videosu

Legion Sinematik

Demon Hunter Sunum Videosu

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz