Oyun

Hearthstone: Grand Tournament’tan 2 Kart Daha Göründü

30.07.2015

Blizzard, ünlü kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft için yakında çıkaracağı genişleme paketi olan Grand Tournament'ta gelecek olan 130 yeni karttan bazılarını oyuncular ile paylaşmıştı ve bugün 2 tane kart daha gün yüzüne çıktı.

hearthstone-savage-combatant

Kartlarımızdan ilki Druid sınıfı için özel olan Savage Combatant. Bu kartı oyun alanına sürdüğünüzde karakterinize o tur için +2 atak şansı veriyor. Bu kartı diğer kartlardan ayıran olay ise yeni yetenek sınıfı olan Inspire. Yani bu kartın tetiklenmesi için öncelikle Druid sınıfının özelliğini (hero power) kullanmanız gerekmekte.

Bu kartın Druid sınıfı için bir diğer önemi ise beast olması. Yani bu kartı destenizde bulundurduğunuzda Druid of the Fang gibi kartlar ile kombo yapabilmeniz mümkün.hearthstone-clockwork-knight

Diğer kartımız Clockwork Knight ise tüm sınıfların kullanabildiği bir kart. Battlecry özelliği olarak oyun alanında seçtiğiniz Mech sınıfı bir karta +1/+1 değerlerini verebiliyor. Bu kart özellikle destesini Mech üzerine kuran tüm sınıflar için iyi bir alternatif olabilir.

Ağustos ayında çıkacak olan genişleme paketinden yeni kartlar geldikçe burada görebilirsiniz hiç belli olmaz :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz