Donanım, Mobil

SanDisk’ten Wireless USB Flash Bellek

19.07.2015

Hmmm çok güzel fikir hacı tebrik ediyorum SanDisk'i :)

SanDisk, özellikle cep telefonlarımız ve flash belleklerimiz arasında bağlantı sağlamanın zorluğunu anlamış ve buna yönelik bir ürün hazırlamış. Flash bellek kullananların bildiği üzere mobil cihazlarımızda USB girişi olmadığından dolayı flash bellekleri kullanabilmek için USB'i Micro USB'ye çeviren bir çevirici aparat kullanmak zorunda kalıyoruz.

SanDisk Wireless Connect Stick adındaki cihaz, standart bir USB bellek olarak kullanılabiliyor ve 128 GB'a kadar verilerinizi depolayabiliyor. Bunun yanısıra cihaz, aynı zamanda bir kablosuz medya sunucusu olarak görev yapabiliyor. Yani flash belleğin içindeki dosyalara kablosuz olarak ulaşabiliyorsunuz.

sandisk-wireless-bellek

Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4 Ghz belleğe, 3 farklı cihaz bağlanarak medya içeriklerine erişebiliyor. Dahili bataryası sayesinde tek bir cihaz için 4.5 saate kadar medya akışı sağlayabiliyor.

SanDisk Connect isimli iOS ve Android uygulaması sayesinde mobil cihazınızda kullanabildiğiniz SanDisk Wireless Connect Stick, Mac ve PC için de bir web uygulaması üzerinden dosya alışverişini sağlıyor.

SanDisk Wireless Connect Stick; 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB'lık modellere sahip ve fiyatı ise 29.99 dolar ile 99.99 dolar arasında değişiyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz