Değişik, İnternet

PewDiePie, YouTube’dan Malı Götürdü!

04.07.2015

İnternetle ilgili herkesin bileceği üzere artık YouTube, resmen bir para kazanma merkezi olmuş durumda. Hatta YouTube'un kazandırdığı kadar kazandığının da farkında olan Facebook da videolardan para kazanma dönemine geçmek üzere.

İşte YouTube'un bu kazanç olayına balıklama dalmış olan ve oyuncuların çoğunun bildiği PewDiePie isimli arkadaş, geçen sene olayı baya bir abartmış ve yalnızca geçtiğimiz sene 6.5 milyon euro kazanç elde etmiş.

Asıl ismi Felix Arvid Ulf Kjellberg olan ve 2012 yılında açtığı PewDiePie kanalında komik videoları ile tüm dünya tarafından tanınan YouTube fenomeni, South Park isimli çizgi diziye (Call of Duty oynarkenki yayınıyla) çıkacak kadar coşmuştu.

Şu anda 37,663,682 takipçisi olan YouTube kanalının 9,331,130,197 video izlenme istatistiği bulunuyor ve 25 yaşındaki Kjellberg'e geçtiğimiz sene tam 6 milyon 500 bin euro gelir getirmiş durumda.

Adam 2012'de kanal açıyor ve ilk videolarından 800 bin euro para kazanıyor arkadaş bu nasıl iştir?! :) Onlar konuşur bu herif yapar olmuş walla.

https://www.youtube.com/user/PewDiePie/featured

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz