Oyun, Spor

NBA 2K16, Bir Video İle Duyuruldu!

05.06.2015

Woah! Öylesine haberlere bakarken bu haberi gördüm ve NBA 2K serisinin hastası biri olarak, video içinde oynanış görüntüsü olmasa bile çok etkilendim :)

Bu sene "Story is Everything (Hikaye Herşeydir)" sloganı ile çıkacak olan, 2K Sports'un efsane basketbol serisi NBA 2K'in 2015 ayağı olacak olan NBA 2K16, sloganının adını almış bir video ile duyuruldu.

Yönetmen koltuğunda Spike Lee'i gördüğümüz oyun, 2K ve Visual Concepts firmaları tarafından geliştiriliyor. Bu sene özellikle MyCAREEER (kariyer) modu üzerine yoğunlaşacak olan oyun, Spike Lee'nin bu moda yapacağı destekle iyice coşacaktır diye tahmin ediyorum.

Basketbolseverlerin bildiği üzere NBA'de Playoff döneminin ve özellikle final serilerinin bir hikayesi olur genelde. Bir takım, diğerine göre çok güçlü olup ezerse pek hikaye falan olmaz ama güçleri dengede olan takımlar arasında geçen mücadelelerde hikayeler ön plana çıkar. Mesela Micheal Jordan'ın "The Shot" olarak adlandırılan ve Chicago Bulls'a Cleveland karşısında maçı getiren şutu gibi. İşte bu hikayeleri NBA 2K16'da bol bol görecek gibiyiz bu sene.

PS3 ve Xbox 360 platformlarına da çıkacak olan oyun, PS4, Xbox One ve PC platformlarına da yeni nesil sürümü olarak 29 Eylül 2015 tarihinde çıkışını yapacak. Belirtilene göre, oyunu ön sipariş yapan oyuncular, 25 Eylül tarihinde oyuna kavuşacaklar.

Ayrıca ön sipariş veren oyunculara:

  • 10,000 Virtual Currency (VC);
  • MyTEAM VIP Package:
    • New-Gen & PC - 3 MyTEAM (Kaliteli oyuncu garantili)
    • Prior-Gen - MyTEAM (Gold oyuncular içeren Gold Booster Pack ve 4 adet Gold eşya)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz