Oyun

Türk Yapımı Müzikal Oyun; Beat the Game

25.05.2015

Teee zamanında "Karate Kamil" Flash animasyon serisiyle tanıdığımız yetenek abidesi Cemre Özkurt, San Francisco'da kurduğu oyun şirketi Worm Animation'ın geliştirdiği ilk bağımsız oyun olan Beat the Game'i duyurdu. Oyun, yakın zaman sonra PC ve MAC platformları için yayımlanacak.

Müzikal macera türünde olan oyunun, oyun içi görüntülerden oluşturulmuş fragmanı da yayınlandı ki hakkaten çok güzel görünüyor onu bir belirtelim öncelikle.

Absürd, soyut bir paralel evrenin içinde geçen oyun, fütüristik ve alternatif bir geleceği resimliyor. Oyundaki kahramanımız Mıstık, yolunu, rastladığı objeleri bir araya getirerek oluşturduğu seslerle buluyor. Boynundaki kayıt cihazıyla hiç duyulmamış sesler arayan Mıstık, bazen bir taşı fırlatarak cıkardığı gürültüyü kaydediyor, bazen de yeni tanıştığı başka bir karakterden ses örnekleri alıyor. Oyun boyunca bu parçaları birleştirip benzersiz bir müzik oluşturmaya calışıyor.

Gayet güzel bir iş çıkarmış, kendilerini tebrik ediyoruz.

Zamanında animasyonların paylaşıldığı Fistik.com da halen duruyormuş be ya. Aşağıdaki adresten Karate Kamil serisini seyredebilirsiniz.
http://fistik.com/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz