Eğlence, Spor, Teknoloji

Wakejet Cruise ile Dalgasız Denizde Bile Sörf Yapın! (video)

24.05.2015

Sörf sporu, dalgalı denizlerde yapılabildiği için öyle "hadi bi sörf yapayım" denilebilecek bir spor değil. Özellikle ülkemizde sörf yapacak dalga bulmak oldukça dertli, anca okyanus kenarı bir yere gideceksin ki kocaman dalgalarda coşasın. İşte artık böyle dalga aramaya son adamım!..

İsveçli Radinn şirketinin geliştirdiği ve Wakejet Cruise adındaki elektrikli sörf tahtası, durgun denizlerde de sörf yapma imkanı sunuyor.

29 kg ağırlığa sahip sörf tahtası, elektronik bir sisteme ve bataryaya sahip. Maksimum 46 km/saat hıza ulaşabilen Wakejet Cruise, bu hızda ortalama 25 dakika kullanım süresi sunuyor ancak, hızın orta seviyelerde tutulması halinde, kullanım süresinin bir saate kadar uzatılabileceği belirtilmiş.

Değiştirilebilir bataryaya sahip cihazın bataryası 2-3 saat gibi bir sürede tam şarj olabiliyor.  Dileyen kullanıcılar ekstra batarya alarak sörf zevkini ikiye katlayabilirler.

Üzerinde GPS vericisi de bulunan sörf tahtası, uzaktan takip edilebiliyor ve akıllı telefonlar için geliştirilen uygulaması (iOS ve Android) sayesinde, kullanım ile ilgili bazı istatistikleri kullanıcılara sunabiliyor.

Şimdilik ön sipariş ile satışına başlanan Wakejet Cruise, (sıkı durun...) 20 bin dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bu ödemeyi yapan kullanıcılar en geç Haziran sonuna kadar ürüne sahip olabiliyorlar.

Walla herşey iyi güzel de 20 bin dolar nedir arkadaş? Lüks falan olayını geçtim yani 20 bin dolara ufağından tekne alırsın be ya! :) Yalnız çok tatlı cihaz olmuş, olsa yerim yani.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz