Oyun

GTA V’in Yeni PC Güncellemesi Bazı Modları Engelliyor

02.05.2015

Rockstar Games, GTA V'in PC sürümü için yeni bir güncelleme yayımladı. Oyunu 350.1 versiyonuna yükselten güncelleme ile oyundaki bazı hatalar giderilirken, asıl olarak modlama konusunda bazı değişiklikler geldi.

Rockstar Games, GTA V'in PC sürümüne resmi olarak mod desteği sunmadığı ve kullanılan modlar GTA V ile gelen GTA Online oyununda da etkili olarak, oyuncular arasındaki rekabeti olumsuz etkilediği için, GTA V'in modlanmasına karşı ve birkaç gün önce bazı modları kullanan oyuncular ban yemeye başladı. Gelen haberlere göre oyunun yeni güncellemesi, kullanılan bu modlardan bazılarını kullanılamaz hale getiriyor. Bunlardan en önde geleni, oyunun tek kişilik sürümünde tam olarak istediğiniz her şeyi yapmanızı sağlayan Script Hook V oluyor.

Ben oyunu modlama veya cheat'leme gibi işlere girişmedim ama gelen bilgilere göre oyunda Cheat Engine programına bile bir engel bulunmuyormuş. Eh sen bu kadar basit bir sisteme bile engel koymassan başına geleceklere katlanacaksın hacı. Ben yaptığım Flash oyunlarda bile engel koyabiliyorken koskoca Rockstar'ın bu konuda açık bırakmış olması denyoluk kesinlikle.

Bu arada bu mod engeli ile ilgili Rockstar cephesinden bir açıklama yapılmadı ama bu konu burada kapanmayacak gibi duruyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

  • Reply fem 02.05.2015 at 15:08

    ben de ban yedim bu ban kalıcı mı ?
    ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

  • Reply ebolax 02.05.2015 at 15:42

    Sanırım ilk ban 2 haftalık oluyormuş.

  • Yorum Yaz