Oyun

Grand Theft Auto V Korsandan Kaçamadı

15.04.2015

PC oyuncularının neredeyse 2 senedir beklediği ve dün kavuştuğu Grand Theft Auto V, rekorlara imza atarak PC oyuncuları ile buluştu. İlk gününde 1 milyondan fazla satış yapmayı başaran PC versiyonu, crack gruplarının elinden kurtulamadı ve çıkışından 1 gün gibi kısa bir süre sonra torrent sitelerine oyunun kırılmış versiyonu düştü.

Rockstar yetkililerinden henüz bir açıklama yapmadı ama ne diyecekler zaten "kaka korsancılar" mı diyecekler?

Ben şahsen Denuvo DRM dedikodularının doğru olacağını ve FIFA 15'de gayet başarılı bir iş çıkarmış olan Denuvo'nun GTA V'i de en azından 1 ay kadar korsandan uzak tutacağını düşünüyordum ama adamlar bu seçeneği tercih etmediler nedense.

Oyunun yüksek boyutundan dolayı (60 GB) adil kullanım kotasına sahip Türk oyuncuların hemen atlayabileceğini sanmıyorum ama internet cafelerden falan bir şekilde dağıtılmaya başlanır orası kesin.

Şimdi çıkıp korsanı savunacak ve GTA V'in çok pahalı olduğundan dolayı korsan oynanmayı hakettiğini söyleyecek bitkisel tipler çıkacak ben en çok ona yanıyorum.

GTA V ile beraber gelen ve gayet zevkli kısmı olan GTA Online'ın korsan olarak oynanamayacağını belirtir buradan giderim.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz