Oyun

Playstore’dan GTA V Alanlar Adil Kullanım Kotasına Takılmayacak!

27.03.2015

27 Nisan’da (inşallah) çıkışını yapacak olan Grand Theft Auto V için Playstore'dan ilginç bir kampanya geldi.

Oyunun dijital satışını yapan Playstore, oyunu 1 Nisan’dan önce sipariş eden kullanıcılara 2-30 Nisan tarihleri arasında sınırsız Adil Kullanım Kotası kampanyası başlattı. GTA V’in diğer son dönem AAA oyunlar gibi adil kullanım kotası düşmanı (65GB) olduğunu düşünürsek bu kampanyanın güzelliği ortaya çıkıyor.

TTNET'e ait olan PlayStore, sınırsız kotanın tüm internet için geçerli olduğunu açıkladı yani 1 ay boyunca ister oyun indirirsin ister film indirirsin vur patlasın çal oynasın! 

Tabi ki kampanyadan yalnızca TTNET Limitsiz İnternet’e sahip olan kullanıcılar yararlanabilecek. Bu kullanıcıların da oyunu Playstore üzerinden faturaya yansıtarak alması gerekiyor, yani kredi kartı ile aldığın zaman olmuyor deli gönül.

Kampanyanın en gıcık tarafı da verilen oyun Steam aktivasyonu içermiyor. Oyunu Steam üzerinden oynayamayacağınız için ne kadar almak istenir tartışılır.

Sonuç olarak kampanya güzel kampanya olmuş ama kıl tarafları da oldukça fazla. Ben TTNET kullanıcısı olmadığım için zaten sallamıyorum bu kampanyayı ama bu adil kullanım kotası hakkaten büyük sıkıntı Türkiye internet kullanıcıları için. Bir de şöyle bir şey var, oyun ayın 27'sinde yani sonunda çıkacak. Varsın kotan bitmiş olsun aç ay sonuna kadar 3 günde gelir zaten oyun 3 Mbit internetle.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz