Oyun

Pillars of Eternity’nin İlk İnceleme Puanları Mükemmel!

26.03.2015

Shadowrun Dragonfall, Wasteland 2 ve Divinity: Original Sin gibi projelerin şahlandığı Kickstarter'dan bir oyun projesi daha oldukça coşkulu bir şekilde çıkıyor.

Akşam saatlerinde Steam'den indirilmeye sunulacak olan Pillars of Eternity, yayınlanan ilk inceleme puanlarıyla mükemmel bir oyun olacağı izlenimini vermekte. Rock Paper Shotgun oyundan, "Bu bir zaferdir. Kendine has bir tarza sahip olan ve yine de BioWare'in ölümsüz klasiklerinin izinden giden harika, büyük ve büyüleyici bir RPG oyunu. Her açıdan tam bir klasik." sözleriyle bahsederken, Eurogamer, "Gizemli dünyasındaki maceranıza saatlerinizi vermeye değecek nostalji kokan bir RPG oyunu." şeklinde bahsetmiş.

Pillars of Eternity oldukça geniş bir oyun olduğu için yapılan incelemelerde bazı siteler şimdiden puan vermek istememiş. Örneğin Videogamer'da incelemeyi yayınlayan editör 26 saat oynamasına ve oyunu çok beğenmesine rağmen Pillars of Eternity'e puan verecek seviyede olmadığını söylemiş. Öte yandan Game Informer da aynı şekilde oyunu 2015'in en derin RPG'lerinden birisi olarak nitelendirse de, henüz puanlandırma yapmamış.

Puan gelen siteler ve puanları şu şekilde:

PC Gamer - 92
The Escapist - 5/5
IGN Rusya - 10/10
PC GamesN - 10/10

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım tabi bir yandan da. RPG oyunu hastalarının feci derecede seveceği bir oyun olan Pillars of Eternity, daha çok klasik RPG severlere yönelik bir oyun. Yani Skyrim hastası bir oyuncu bu oyunu pek sevmeyebilir o yüzden "oyunun puanları süper!" diyerek hemen atlamayın oyuna :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz