Oyun

World of Warcraft’ın Token Sistemi Detayları Belli Oldu

24.03.2015

World of Warcraft için duyurulan ve aylık ödeme sistemini oyun içi parayla yapma imkanını sağlayacak olan WoW Token sisteminin detayları ve fiyatı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre WoW Token'ın fiyatı 20 dolar olarak belirlendi. Ayrıca Blizzard, oyun içi Gold karşılığını da ayarlayacağını ve sunuculara göre düzenleyeceğini bildirdi.

Gold satan siteleri dikkate aldığımızda, WoW Token'ların ortalama 20.000 Gold gibi bir rakama satılacağını tahmin etmekteyiz.

Blizzard tarafından “WoW Token” adıyla duyurulan bu sistemi kabaca özetlemek gerekirse, oyuncuların gerçek parayla Battle.net Shop’tan “Token” satın alıp, bunu oyun içinde gold karşılığında satarak yasal bir şekilde gold alışverişi yapmaları diyebiliriz.

WoW Token, çok fazla golda sahip oyunculara, abonelik ücretlerini karşılamalarını sağlayacak ve oyunculardan gold satın almak isteyenlere de, güvenli ve kolay kullanıma sahip bir seçenek sunuyor.

wow_token

WOW Token hakkında kafalarda sorular:

S: Gerçek parayla nasıl WoW Token satın alacağım?
C: WoW Tokenler, oyun içi World of Warcraft marketinden gerçek para karşılığında satın alınailir olacak.

S: Golda ihtiyacım var! WoW Token’i bir başka oyuncuya nasıl satacağım?
C: WoW Tokenleri, Auction House’un yeni bir alışveriş bölümü olan Game Time bölümünden satabileceksiniz. WoW Tokenler takas edilemez ve diğer hiçbir yol ile alışverişi yapılamaz.

S: Bir WoW Token sattığımda ne kadar gold elde edeceğim?
C: Bir Token’in gold değeri, arz ve taleplere göre dinamik olarak belirlenecek. Bir Token’i satışa sunmak için AH’ye koyduğunuzda, başarılı bir satışla elde edeceğiniz gold miktarı size belirtilecek. Ardından Token’i satışa sunduğunuzda bu miktar kilitlnecek ve bir oyuncu Token’i satın aldığında goldunuz posta kutunuza yollanacak.

S: Oyun süresine ihtiyacım var! Auction House’dan nasıl WoW Token satın alacağım?
C: Auction House’ı ziyaret ettiğinizde, oyun bölgenizdeki WoW Token’in o anki piyasa fiyatı size sunulacak, açık artırma olmayacak ve bir bölgedeki tüm WoW Tokenler aynı fiyat üzerinden değerlendirilecek. Bir WoW Token satın aldığınızda, onu posta kutunuzdan alacak ve oyun süresi için anında kullanabileceksiniz.

S: Bir WoW Token kullanarak ne kadar oyun süresi elde edeceğim?
C: Bir WoW Token kullandığınızda 30 günlük oyun süresi elde edeceksiniz.

S: Gold karşılığında WoW Token satın aldığımda, onu tekrar satabilir miyim?
C: Hayır, her WoW Token yalnızca bir defa satılabilir. Gold karşılığında bir Token satın aldığınızda, Soulbound olacaktır. Bu noktadan sonra sadece oyun süresi için kullanılabilir.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz