İşletim Sistemi

Windows 7 ve 8’in Korsan Sürümleri Bile Windows 10’a Yükseltilebilecek!

19.03.2015

Yok artık LeBron James!

Microsoft, Windows 10 konusunda oldukça ilginç bir karar almış görünüyor. Daha önce Windows 7 ve Windows 8 sahiplerine ücretsiz yükseltme sunan Microsoft, bu durumu biraz daha abartarak korsan Windows'lara kadar ilerletti!

Microsoft'tan yapılan açıklamalara göre Windows 7 ve 8'i lisanssız olarak kullanan kişiler bile Windows 10'a yükseltme yapabilecekler. Eurogamer'a konuşan Microsoft sözcüsünün yaptığı açıklamalarda, "Önümüzdeki yaz dönemi için çok heyecanlıyız. Windows 7 ve 8'i korsan indiren kişiler bile Windows 10'a yükseltme yapabilecekler. Böylelikle kullanıcılarımızın Windows'un değerini anlayacağına inanıyoruz." sözlerine yer verdi.

Bilgisayarın içeriği (kurulu programlar falan) korunacak şekilde Windows 7'den Windows 10'a yükseltebilirsek anında akarım hacııı. Bir de Microsoft, bu kadar coşkulu karar aldığına göre Windows 10 lisansı ilk senesinde gayet uygun fiyatlarda olacaktır diye tahmin ediyorum. Bedava verdiği bir işletim sistemini 50 dolara satacak değil heralde maksimum 20 dolar civarında olacağını tahmin ediyorum. Eh eşşek değiliz artık o kadar parayı da veririz zaten.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz