Oyun

Fable Legends, Ücretsiz Olarak PC’e Geliyor!

01.03.2015

Oyunun geliştiricisi Lionhead, ünlü Fable serisinin son oyunu Fable Legends'ın ücretsiz olarak PC ve Windows 10'a geleceğini duyurdu. Ayrıca oyunun hiçbir şekilde "Pay to Win" (para veren kazanır veya tam haliyle parayı veren düdüğü çalar) olmayacağını, oyunun açıldığı günden itibaren bütün senaryo ve görevlere erişilebileceğini, gerçek para ile hiçbir şekilde ekipman satışı yapılmayacağını, üstüne yeni gelecek olan DLC'lerin de bedava olacağını bildirdi.

Ayrıca yapılan açıklamada, Fable Legends'ta MOBA oyunlarından aşina olduğumuz kahraman sisteminin bulunacağı, oyunun açılışı ile birlikte birçok kahramanın kullanıbileceği, ayrıca her hafta değişen rotasyon ile yeni kahramanları deneme fırsatının oyunculara sunulacağı bildirildi.

Oooh hiç para vermeyeceğiz diye düşünenler için de belirtelim, muhtemelen Lionhead, Fable Legends'ta, MOBA'ların hali hazırda uyguladığı gibi, para ile kahraman satışı modelini kullanacak.

Oyun Xbox One ve Windows 10'da cross-platform oynanabilecek. Yani PC'de oynayanlar Xbox One'da oynayanlarla beraber oynayabilecek. Oyunda 4 kişilik co-op desteği olduğunu da unutmamak gerek.

Bu haberle ilgili tek kötü kısım, DirectX 12 ile geliştirilen oyun muhtemelen Windows 10'a özel (exclusive) olacak. Yayınlanan yabancı haberlerde hiç Windows 7 veya 8'den bahsedilmemiş. Microsoft'un Windows 10'a geçmemiz için herşeyi yapacağını da hesaba katarsak oyunun Windows 10'a özel çıkmasının ihtimalinin büyük olduğunu söyleyebiliriz ama oyuncular illa ki tepki vereceklerdir ve en azından bir süre sonra diğer Windows'lara da gelebilir.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz