Oyun

Uncharted 4’ün Grafikleri Hakkında İddialı Açıklama

09.02.2015

Uncharted 4'ün baş karakter tasarımcısı Frank Tzengi'nin yaptığı açıklamalar fazlasıyla iddialı oldu.

"Naughty Dog'ta yaptığımız işlere bakın, oyunun kalitesi şu an filmlerin kalitesine yaklaştı." Karakterimiz (Nathan Drake) bir filmdeki gerçek oyuncunun dijital versiyonu olarak kullanılabilir. Kalite, ayrıntılar, tasarım, renkleri temel alırsak oyuna koyduğumuz her şey benim için film kalitesine eşit. Yani benim için video oyunları film kalitesine bir hayli yaklaştı; bu da tam istediğim şeydi."

uncharted_4

Tzengi yeni nesil sayesinde karakterlere daha fazla poligon koyabildiklerini ve yüksek çözünürlükte haritalar tasarlayabildiklerini de vurguluyor. Uncharted 4'ün 2015 yılının sonunda piyasaya çıkacağını yani o zamana kadar geliştirilmeye devam edeceğini de belirtelim.

Tabi oyunu yapan firmanın açıklaması ne kadar güvenilir olur bilinmez ama konsol grafikleri konusunda Santa Monica ile beraber en kral firma olan Naughty Dog'a güvenimiz sonsuz bir yandan da.

Edit : Hacı! 13 Şubat tarihinde yani bugün şu ekran görüntüleri paylaşıldı Uncharted 4 için ve adamların yukarıdaki iddiaları gerçek olacak gibi görünüyor! Yani bu grafikler oyun içinde olursa, kesin olarak en iyi insan modellemesini oynadığımız oyun olacak.

nathan_drake_uncharted4_1

nathan_drake_uncharted4_2

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz