Komik, Oyun, Yorum

Günün Yorumu FIFA 15 Crack Çıktı Yazısına

02.02.2015

Yok arkadaş ben herşeyi anlayacağım ama şu oyunların korsan versiyonlarını edinmenin doğru bir şey olduğunu zanneden kafayı hiçbir zaman anlayamayacağım.

Efenim FIFA 15 oyununun crack'i yani korsan versiyonu bugün itibarıyle çıktı ve tabii ki her konuda olduğu gibi bu konuda da atıp tutan dingil fazlasıyla var. Buyrunuz günün yorumu olarak aldığım ve FIFA 15 kırıldı yazısı altına yazılmış olan yazı.

"Bi oyuna 300 milyon tarife koyarsan olacağı bu maliyeti yok bi boku yok sen 250 300 milyona satarsan milleti soyarsan.... eeeee o kadarda değil derler adamlar.... iyi yapıyorlar bir şeyin çok satması o Ürünün iyi olduğu anlamını taşımaz.... ÇALARSAN ÇALARLAR...."

Öncelikle adamlar oyunu istedikleri fiyattan satarlar, mal onların malı bunun bir standardı falan yok. Fiyat belirleme adamların bileceği iş, alırsın almassın o da senin bileceğin iştir.

Maliyeti yok dediğin oyunun geliştirilme aşamasında çalışan ekibe muz veriyorlar yaptıkları iş karşılığı zaten. Ayrıca kullanılan cihazlar (en basitinden Motion Capture (hareket yakalama) cihazı) Tahtakale'de falan 50-100 TL'e rahatlıkla bulabileceğin cihazlar.

Bir şeyin çok satması o ürünün iyi olduğu anlamına gelmez kısmına bir lafım yok bu doğru fakat adamlar eşşek gibi DEMO yayınladı oyun çıkmadan önce. Demoyu oynayıp "oyun iyi değil ama para verecem çünkü kaşıntım var" diyen bir insana da yapacak bir şey yok tabi.

Ben şahsen FIFA 15'i şimdiye kadar çıkmış en iyi futbol oyunu olarak görüyorum. Oyun bana çok zevkli ve çok gerçekçi geliyor. Oyunu pre-order olarak aldığımı da belirtir, böyle andavalların ülkeden gitmesi için bir fon oluşturulmasını talep ederim.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz