Oyun

Battlefield: Hardline – 2. Beta Tarihi Kesinleşti

30.01.2015

Visceral Games tarafından geliştirilen ve Battlefield serisini askeri temadan alıp hırsız - polis temasına taşıyan Battlefield: Hardline, ilk betasında baya bir eleştiri almıştı ve Visceral Games bu eleştirileri ikinci beta için değerlendireceğini belirtmişti.

2 gün önce sızan beta tarihi resmi olarak da açıklandı ve Battlefield: Hardline'ın yeni multiplayer betasının 3 Şubat - 8 Şubat tarihleri arasında yapılacağı kesinleşti. Oyunun betası bir önceki neslin konsolları da dahil olmak üzere bütün platformlarda düzenlenecek ve açık bir beta olacak. Yani isteyen herkes oyunu bu tarihler arasında test edebilecek.

Downtown, Dust Bowl ve Bank Job olmak üzere üç farklı haritanın eşlik edeceği Battlefield: Hardline betasında Hotwire, Heist ve Conquest modları yerini alacak. Bunların haricinde oyunun Hacker isimli sistemi de ilk kez bu betada görücüye çıkacak. Hacker sistemi sunucuda aktif edildiğinde taraflar belirli yerlerdeki güvenlik kameralarını hackleyerek görsel açıdan harita kontrolünü sağlayabilecek. Hacker sistemi, oyunun üç modunda da kullanılabilir olacak.

Buyrun oyunun ikinci betası için bir de video paylaştı adamlar. Bu arada oyun, 17 Mart'ta Kuzey Amerika, 19 Mart'ta ise Avrupa'da piyasaya sunulacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz