Oyun

Star Citizen’a Yapılan Destek 70 Milyon Doları Aştı

25.01.2015

Olm yiter lan adamlar artık nasıl bir oyun çıkarırsa çıkarsın her türlü satıştan kazanacakları parayı çoktan kazandılar. Ne diyeceksiniz yani "70 milyon topladınız bunu mu yaptınız?" mı diye soracaksınız? Buradan tüm dünyadaki bağışçılara sesleniyorum, yeter artık bağış yapmayın oyun çıksın satın alırsınız. Biliyorum bir çok bağışçı okuyor bu yazıyı!

Bir de daha satışı olacak bu oyunun oradan da para gelecek ve oyunun geliştiricisi Cloud Imperium Games, hiçbir firmanın kaldıramadığı kadar para kaldıracak bu oyun işinden.

Haber de şöyle bu arada; Star Citizen son iki haftada 1 milyon dolardan fazla gelir getirerek toplamda 70 milyon dolarlık bir desteğe ulaştı.

Bu iki hafta içerisinde 734,700 oyuncu Star Citizen'a destek olmuş. Geliştirici ekip hala destek yapma potansiyeli olan bir kitlenin bulunduğunu ve bu desteğin bir gün 100 milyon doları aşacağını düşündüklerini söylüyorlar.

Ulan geliştirici ekip de havaya girmiş artık 100 milyon dolar bekliyorlar. Bu kadar para bağışlandıktan sonra oyunu Free to Play yapın bari. Konuşulanlara bakılırsa uzay gemisi almak için 200 dolarlardan bahsediliyor. It's Insane!

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz