Oyun

Guild Wars 2: Heart of Thorns Duyuru Videosu

25.01.2015

Daha önce Guild Wars 2: Heart of Thorns eklenti paketinin artık %99 kesinleştiğini söylemiş ve resmi olmayan, hayran yapımı bir video paylaşmıştım ve şimdi bu haber resmiyet kazandı. Üstüne bir de resmi duyuru videosu yayınlandı.

Kendine has oyun yapısıyla yola çıkan ArenaNet, 2012 yılında Guild Wars 2'yi piyasaya sürmüştü. Alışkın olduğumuz MMO-RPG oyunlarından farklı bir yapıda olan oyunun ilk eklenti paketi 3 yıl sonra resmileşti.

Firmanın duyurduğu eklenti paketi Heart of Thorns da alışkın olduğumuz MMO-RPG ek paketlerinin yapısında değil. Düzenledikleri konferans sırasında ArenaNet'in patronu Mike O'Brien da, "Sadece yeni zırh setleri duyurup, yeni level sınırını belirleyip bütün emeklerinizi hiçe sayarak sizi buradan yollamamızı istemezdiniz değil mi?" diyerek farklarını ortaya koydu.

Guild Wars 2'nin ilk ek paketi Heart of Thorns, PvE kısmından daha çok PvP içerikleriyle göze batıyor. Eklentiyle gelen Mastery sistemi, 80. seviyeden sonra karşımıza çıkıyor. Bu özellikle beraber karakterlerimiz 80. seviyeden sonra da yeni şeyler öğrenebilecek. Bunların arasında en dikkat çekeni havada süzülme yeteneği olsa gerek. Bunun haricinde Mastery sistemi sayesinde yeni Legendary eşyaları elde etmek de mümkün olacak.

Maguuma Jungle adında yepyeni bir oynanabilir bölge ve bu bölge, yeni grup içerikleri, yeni etkinlikler, yeni bosslar ve senaryo bölümlerine sahip olacak. Ayrıca bu tip PvE içeriklerinin haricinde oyuna Stronghold adında yeni bir PvP modu, Borderland adında da yeni bir WvW haritası eklenecek.

Hemen kaptığınız üzere Espor mücadelelerine yönelik atılmış bir adım olan Stronghold'da kaynak toplayarak yeni askerler alabilecek, sonucunda ise karşı takımın Guild Lord'unu öldürmek için uğraşacağız. Borderland'de ise World vs. World yapısı daha çok RTS elementleri içeriyor olacak.

Eklentinin henüz çıkış tarihi ve fiyatlandırması belli değil ama güzel bir duyuru videosuna sahip.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz