Spor

J.R. Smith ve Iman Shumpert Cavaliers’da!

10.01.2015

Ooo hacı ben işlerden atlamışım ya bu trade'i! :) Şimdi Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors maçını seyrediyorum da J.R. Smith'i görünce "neler olmuş laaan!" dedim :)

Cleveland Cavaliers'ta Dion Waiters dönemi iki yıldan az bir sürede sona erdi. Cavs, üç takım arasında gerçekleşen trade'in bir parçası olarak WaitersOklahoma City'ye gönderirken, New York Knicks'ten şutör guardlar J.R Smith ve Iman Shumpert'ı kadroya kattı. Cleveland'ın çaylak pivotu Alex Kirk ve forveti Lou Amundson ise New York Knicks yolunu tutarken; Cavs 2019 ikinci tur draft hakkını da Knicks'e verdi. Cavs ise Thunder'dan gelecek yıl ilk tur draft hakkını aldı.

New York, bu anlaşmalardan mal gibi çıkmış görünebilir ama amaç bu sene değil artık Knicks için. Bu anlaşmalarla transfer bütçesini artıran Knicks, Smith'ten 6.4 milyon dolar'lık indirime gitti ve bu yaz transfer bütçesinde 28 milyon dolarlık bir boşluk yarattı.

Cleveland Cavaliers tarafında ise bayram havası yaşanıyor denebilir. Kendini oyuna verebilirse muhteşem oynayan ve geçen senenin altıncı adam ödülüne sahip J.R. Smith'den bahsediyoruz. Iman Shumpert desen muhteşem bir oyuncu değil ama sıradan bir oyuncu da değil, gayet iyi işler yapabilir Cavs için.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz