Oyun

H1Z1’in Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

09.12.2014

Sony Online Entertainment'ın ilginç bir şekilde yalnız PC platformu için hazırladığı, online survival oyunu H1Z1 için, erken erişim tarihi açıklandı. Aslında şimdiye kadar çoktan erken erişim versiyonunun çıkmış olmasını bekliyorduk fakat yapımcıları memnun etmediği için ertelenmişti.

Sony Online Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre (PlayStation Experience'da bugün açıklama yapılacağı söylenmişti zaten) H1Z1, 15 Ocak 2015 tarihinde Steam'de erken erişime açılacak. 19.99 dolardan (TL olarak ne olur bilmiyoruz) satışa çıkacak erken erişim versiyonu, iki farklı sürüm olarak çıkacak ve bu sürümlerden bazı ekstralara sahip versiyonunun fiyatı belli değil.

Yetkililer, "Eğer sorunsuz, tam bir oyun görmek istiyorsanız H1Z1'in Early Access sürümünü satın almayın. Çünkü H1Z1'in çıkış sürümü DayZ'den daha iyi olmayacak." şeklinde bir açıklama yaptılar ama zaten erken erişim versiyonundan çok şey bekleyen oyuncular biraz maldır yani kusura bakmasınlar :)

Oyunun erken erişim versiyonunda 64 kilometre karelik alanda coşacakmışız.

Walla ben oyun çıktığı gibi alacam orası garanti. DayZ tarzı oyunları çok seviyorum ayrıca bu oyunda da bulunan Third Person Kamera olayını daha bir başka seviyorum.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz