İnternet, Oyun

Steam Broadcasting Geldi! Gudbay Twitch!

03.12.2014

Twitch TV'nin son dönemdeki olağanüstü yükselişine dur diyebilecek bir servis Steam'e geldi, "Steam Broadcasting". Oyun oynarken canlı video yayınlama konusunda, pazara elindeki gücü kullanarak girmek isteyen Valve, gayet sağlam bir Broadcasting servisi ile çıkış yaptı.

Şu anda beta aşamasında olan servisle Steam oyunlarını oynarken canlı yayın yapabiliyorsunuz. Yayınınızı isterseniz kendi seçtiğiniz davetli kişilere izletebilir, isterseniz sadece arkadaşlarınıza izletebilir, isterseniz de bütün Steam kullanıcılarına izletebilirsiniz. Herkese açık olarak ayarladığınız yayınlarınız, oyunların Steam Community sayfalarında "Broadcasts" tabında listeleniyor. Örneğin Counter Strike: Global Offensive oyunu için herkese açık yayınları izlemek istiyorsanız şu adrese gidiyorsunuz. 

http://steamcommunity.com/app/730/broadcasts

Eğer bütün yayınlara bakmak istiyorsanız da şu adres sizi coşturuyor.

http://steamcommunity.com/?subsection=broadcasts

Bitmedi! Bu servisle ilgili detaylı bilgi için de şu adrese go go go!

https://steamcommunity.com/updates/broadcasting

Belirttiğim gibi Steam, bu servise gayet sağlam bir giriş yapmış durumda. Yayınların kalitesi tatmin edici ve kullanım kolaylığı iyi ayarlanmış. Valve zaten işini bilen firma, başından kalkamayacakları bir işe girişmezler ;)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz