Oyun

The Crew İçin de Ambargo Geldi

25.11.2014

Arkadaş şu oyunlar için ambargo gelmesi ne gıcık bir olaydır hacı. Ubisoft gibi sağlam oyunlar yapmış olan bir firma yeni çıkacak olan oyunu için oyun çıkana kadar kimse paylaşım yapamaz diye ambargo koyuyor ve oyun çıkmadan kimse bir şey bilmediği için olumsuz yorumlardan etkilenip almayacak olan insanlar bile oyunu alabiliyor sonra beğenmiyorlar falan filan.

Bence ambargo konusunda değişikliğe gidilmeli ve ambargo konan oyunlar ön sipariş edilememeli. Ayrıca oyunu satın aldıktan 1 haftaya kadar her platformda iade seçeneği de olmalı.

Efenim sert bir giriş yaptığımız haberimiz de şöyle; Ubisoft, yeni MMO yarış oyunu The Crew için oyun çıkana kadar sürecek bir ambargo kararı aldı (tabi mahkemeden alıyorsun bunu)

Ambargo kararı sebebiyle inceleme siteleri oyunun çıkacağı 2 Aralık tarihine kadar oyun hakkında tek kelime bile edemeyecekler.  Hal böyle olunca oyunu ön sipariş ile alacak olan kitle, oyun hakkında bir şey bilmeden almak zorunda kalacak. Eğer "oyun çıksın da sonrasında incelemelere bakıp alırım" diyorsa bu sefer de ön sipariş ucuzluğundan veya bonuslarından faydalanamayacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz