Oyun

2015 Gelse de Oynasak Dediğimiz Oyunlar

24.11.2014

Evet hacılar 2015 yılı bize oyun olarak neler getirecek bir inceleyelim hele. Bildiğiniz üzere artık AAA kalitesindeki büyük bütçeli oyunlar 1 sene hatta 2 sene öncesinden duyuruluyor ve pompalanmaya başlıyor oyuncuların damarlarına :)

Dying Light

Daha ne kadar oyunlarda zombi öldürmeye devam edeceğiz bilinmez ama son 2 yıldır zombi temalı oyunların çok tuttuğu bir gerçek. Zombi konusunda The Walking Dead diye dizimizin olması da buna etken oluyor tabi bir yerde. Ayrıca Dying Light ile ilgili Türk oyuncuların fazlasıyla ilgisini çekecek bir durum daha var, oyun Türkiye'de geçiyor! Evet hacı oyun bildiğin Şanlıurfa'da geçiyor yok böyle bir şey :) 30 Ocak 2015'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak onu da belirtelim.

Evolve

Left 4 Dead gibi zevkli ötesi bir yapıma imza atmış olan Turtle Rock Studios'un yine 4 kişilik co-op oyunu Evolve için baya bir video paylaştık bu sayfalarda. Oyun alpha testlerinden gayet olumlu sonuçlar aldı ve artık 10 Şubat 2015'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One başına geçip birbirinden acaip yaratıkları takımımızla öldürmeyi bekliyoruz.

Tom Clancy’s The Division

Ghost Recon Phantoms oynadığımız yakın geçmiş yüzünden "şu oyunun MMO'su olsa ne coşardık bee!" diyen düşüncelerimize cevap olarak verilen The Division, 2015'in bizim tarafımızdan en çok beklenen oyunlarından bir tanesi. Phantoms'un oynanışı kadar keyifli bir oynanışı olacağını düşünmüyorum ben şahsen ama gerek grafikleri, gerek oynanış dinamikleri açısından bize kesinlikle yetecektir diye tahmin ediyorum. Oyun 2015'in sonlarına doğru PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak muhtemelen.

Star Wars: Battlefront

Star Wars dediğimiz zaman nefesler tutulurken, bir de bu oyunu DICE geliştiriyor dediğimiz zaman işler çığırından çıkıyor hacılar. Frostbite 3 grafik motoruyla hazırlanan oyun, açık dünya olacak ve devasa haritalara sahip olacak. Bir de Third Person olursa (ki EA olacağını belirtmiş) ben oyunu yirim yiriiiim! 2015 sonunda beklediğimiz oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

Mortal Kombat X

Yeni nesil ile beraber grafikleri feci güzelleşen ve bu grafiklerle gelen "Finish Him" hareketleri bazı durumlarda insanın içini kaldıracak kadar kaliteli görünen Mortal Kombat X, kesin olarak 2015'in en çok beklenen dövüş oyunu. Çıktığı anda alacağım oyun Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için 14 Nisan 2015'de çıkacak.

Bloodborne

PlayStation 4 için özel olarak çıkacak olan Bloodborne, bu sebeple bizim gibi PC oyuncuları tarafından beklenen bir oyun olmasa da Souls serisinden bildiğimiz From Software'in çok iyi iş çıkardığı bir oyun olacak orası belli. 25 Mart 2015'te PlayStation 4 için çıkacak oyun için PS4 alınmaz ama coşup da PS4 alırsam bu oyunu da kesin alırım.

Final Fantasy XV

Saç Modellemeleri ile ünlü olacak Final Fantasy XV, bitmeyen serinin 2015 oyunu olacak. Aksiyon konusuna bu sefer daha fazla ağırlık veren Square Enix, oyunun grafiklerini de feci coşturmuş durumda. 2015 içinde ne zaman çıkacak bilmediğimiz oyun Xbox One ve PlayStation 4 için çıkacak.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Benim gördüğüm kadarıyla Metal Gear serisinin en çok pompalanan oyunu olan Metal Gear Solid V, yeni nesil oyunu olmanın hakkını verecek grafiklere sahip olacak. Açık dünya olacak olan oyun, oyunculara kendi üslerini kurabilme, görevleri birçok farklı yöntemle bitirebilme gibi fazlaca özgürlük tanıyacak. Yine 2015 yılının hangi kısmında çıkacağını bilmediğimiz oyun, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için çıkacak.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher serisinin üzerinde en çok durulan ve bence en baba oyunu olacak olan The Witcher 3, 2015'in en iyi oyunu olmaya aday. 24 Şubat 2015'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyun, özellikle grafikleri ve ortamı konusunda resmen görsel bir şölen.

No Man's Sky

Hello Games tarafından geliştirilen No Man's Sky, fazla pompalanan bir oyun değil ama şahsen benim en çok beklediğim oyunlar arasında. Oyunda her zaman istediğim evrenin her yerine uçayım kaçayım ve gezegenlerde dolanayım olayını sonunda gerçekleştirebileceğim. Hoş son dönemde Star Citizen gibi bu tür oyunların çoğaldığı da gözümden kaçmıyor değil. Yapımcılar istediklerini gerçekleştirebilirse No Man's Sky, oyun tarihinin en geniş haritaya sahip oyunu olabilir.

Battlefield: Hardline

Visceral Games'in geliştirdiği Battlefield: Hardline, kesinlikle arkadaş grubu olarak en çok beklediğimiz oyun şu anda. Çıktığı anda yapışacağımız ve delicesine multiplayer akacağımız oyun 19 Mart 2015'de PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için çıkacak.

Batman: Arkham Knight

Artık kendisini kanıtlamış Arkham serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight, yeni nesil ile grafikleri feci coşturacak oyunlardan birisi olacak. 2015 içinde çıkacak olan oyun, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Dead Island 2

Özellikle multiplayer konusunda feci zevkli olan Dead Island oyununun yenisi Dead Island 2 de kesinlikle alınacak oyunlardan biri. Xbox One, PC, ve PlayStation 4 için 2015 baharında çıkacak. 

Tabi yalnızca bu oyunlar yok 2015'de çıkacak olan. Ben beklediğimiz oyunlara şöyle bir değineyim dedim yalnızca. Bu oyunların yanı sıra Dragon Ball Z Xenoverse, Fable Legends, Halo 5 gibi beklenen daha bir çok oyun var. Eeee boru mu arkadaş koskoca 2015 yılı, bütün oyunları nasıl yazacaz? :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz