Eskiler, Oyun

Eski LucasArt Çalışanlarından Yeni Bir Adventure

20.11.2014

Adventure türünün hayranı olun olmayın eğer eskiden Commodore 64, Amiga gibi bilgisayarlarda oyunlarla içli dışlı olduysanız, Maniac Mansion, Day of the Tentacle, Loom, The Secret of Monkey Island gibi şu anda adventure oyun türünün klasikleri haline gelmiş oyunların geliştirici ekibinde yer alan LucasArts çalışanları Ron Gilbert ve Gary Winnick, bizi eskilere götürecek yeni bir oyun yaptıklarını açıkladı; Thimbleweed Park.

Yapımcıların belirttiğine göre Thimbleweed Park, Maniac Mansion ve Monkey Island'ın ruhani devam oyunu. Oyunda pixel grafiklerin yanında eski LucasArts oyun arayüzü de bulunuyor. Maniac Mansion'da olduğu birden fazla karakterle oynayabileceğimiz oyunda 5 oynanabilir karakter olacak ve bu karakterler arasında oyun esnasında geçiş yapabileceğiz. Bunların yanında, oyunda yüzlerce mekan ve iki adet zorluk seviyesi bulunacak. 

Kickstarter üzerinden projeyi başlatmış olan ekip, 375.000 dolar toplamayı hedefliyor ve şu zamana kadar 211.792 dolar toplamayı başarmışlar. Bu haberlerden sonra bir Star Citizen patlaması da bu oyun için yaşanabilir mi acaba? Bilmeyenler için 500.000 dolar için yola çıkan Star Citizen, en son 6 milyon dolar civarındaydı.

Oyunun Kickstarter adresi :

https://www.kickstarter.com/projects/thimbleweedpark/thimbleweed-park-a-new-classic-point-and-click-adv

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz