Oyun

COD: Advanced Warfare Kırdı Geçirdi!

10.11.2014

Olm Call of Duty hakkaten ne çıkarsa satıyor yani Apple'ı geçti artık. Activision bu sefer başka bir şeyi daha kanıtladı, yeni Call of Duty oyunu için o kadar reklam yapmama bile gerek yok her türlü satar dedi ve eski Call of Duty oyunlarına göre çok az bir reklam kampanyası ile adamlar yine satış rekorları kırdı. Adamlar Call of Duty'i nasılsa satarız diye bu sene reklamın kralını Destiny için yaptılar.

Yapılan açıklamaya göre oyun, çıkışını gerçekleştirdiği ilk haftada rakipleri Destiny, Titanfall ve Wolfenstein: The New Order'ın toplamından daha fazla satmış durumda. Hadi Wolfenstein bir yere kadar ama Destiny için yapılan o reklam kampanyasından sonra Destiny'i ve Titanfall'ın toplamlarını geçmek akıl alacak iş değil hakkaten.

Ben COD: Modern Warfare 3'den beri Call of Duty oyunlarını oynamayan biri olarak bu rekorlara daha çok şaşırıyorum şahsen. Adamlar zevkli oyun yapıyor hacı diyecek bir şey yok. Bir de Battlefield 4, Battlefield 3'den daha iyi bir oyun olmadı ne yazık ki herkes bu görüşte. Eh en büyük rakibi de kan kaybedince Call of Duty böyle coşuyor işte. 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz