İnternet, Oyun

Warner Bros, Steam’e Rakip Olacak Gibi

08.09.2014

Hacı yapma bunu yaa oyunları ne güzel tek bir yerden oynuyorduk derken Origin geldi ikiye bölündük, şimdi bir de Warner Bros kendi platformunu çıkarırsa Windows oyun platformları ile dolacak anasını satayım.

Özellikle Batman: Arkham serisinin yayıncısı olarak bildiğimiz ama daha pek çok oyunda imzası olan Warner Bros, Steam benzeri bir dijital oyun dağıtım platformu hazırlığında gibi görünmekte. WB Play isim hakkını alan firma logo falan her bişeyi hazırlamış durumda.

wbplayÇok gizli kaynaklardan aldığımız bilgilere göre oyunların, indirilebilir içeriklerin, strateji rehberlerinin ve benzeri bir çok içeriğin yer alacağı servis 2013 yılında alınan wbplay.com sitesini kullanacak.

Şimdi asıl akıllarda kalan soru bu sistem Origin gibi tamamen Steam'den bağımsız ve oyunları Steam üzerinde olmayan bir platform mu olacak yoksa Ubisoft'un UPlay'i gibi Steam ile bütünleşik olarak Steam'den indirdiğimiz oyunlarla beraber çalışan bir platform mu olacak? (UPlay kendisi de ayrı olarak takılabiliyor Steam olmaksızın)

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz