Oyun, Spor

PES 2015 Oynanış Videosu

14.08.2014

Hah be abi işte oynanış video'su dediğin böyle olur dolu dolu 24 dakika oynamış çekmiş adamlar. PES 2015'in Playstation 4 versiyonu oynanan oyunda Dünya kupasının unutulmayacak maçı olan Almanya - Brezilya karşılaşması ve Hollanda - İspanya karşılaşması yapılmış. Konami'nin yaptığı açıklamalara göre oyunun PC versiyonu PS4 versiyonuna göre daha kötü PS3 versiyonuna göre daha iyi grafiklere sahip olacakmış. Böyle de saçma olaylar işte :)

Videodan izlediğim kadarıyla oyundaki animasyonlar PES 2014'e göre daha yapay bir hale gelmiş. PES 2014'ü izlerken bazı zamanlar animasyonlar o kadar gerçekçi oluyordu ki gerçek maç izliyorsun hissine kapılıyordun ama bunda o his yok artık hatta grafikler de PES 2014'e göre daha kötü geldi nedense bana. Konami, PES 2015'in PES 6 günlerindeki gibi olacağını söylemişti ki oyunu izlerken hakkaten PES 6'nın grafikleri iyileşmiş hali gibi görünüyor (veya ben öyle şartladım kendimi bilmiyorum) PES 6'yı delicesine oynamış biri olarak eğer o tadı verebilmişse Fifa baydıktan sonra oynanabilir diyorum.

Türkiye Ligi'ni de bünyesine katmış bir Fifa 15'in yanında benim gözümde pek şansı olmayan PES 2015'i denemekte fayda olabilir görüşündeyim ama öncelikle Fifa harcanacak hacı onun kaçışı yok çıktığı gün alınacak :) Buyrun bakalım video'yu buradan yakın :

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz