Oyun, Spor

NBA 2K15 PC, Yeni Nesil Grafiklerinde Olacak

13.08.2014

Tieeeeyt Beaaaa! işte bu! :D Daha önceki yazımda oyunun PC fiyatının PS4 fiyatıyla aynı olduğundan bu yüzden yeni nesil grafiklerle gelme ihtimalinin yüksek olduğundan bahsetmiştim ve sonunda beklenen açıklama Gamescom 2014'de geldi; NBA 2K15 PC versiyonunun grafikleri yeni nesil yani PS4 versiyonu gibi olacak!

Aslında hiç tahmin etmiyordum 2K Sports'un böyle bir karar vermesini ama 2K Sports bu kararıyla delikanlılığını göstermiştir helal olsun :)) Zamanında EA Sports, NBA Live serilerinde bize çok çektirdi bu konuda. Her sene konsola mis gibi oyun yaptılar ama PC'e eski oyunu biraz değiştirip verdiler mal gibi ve sonunda layığını buldun NBA Live serisi!

Of abi şimdi bu NBA 2K15 modderların elinde ne hale gelir biliyor musun sen? Grafikler falan ENB sayesinde çılgın olacak, oyuncu modelleri, formalar falan havada uçuşacak ooo neler neler. GTX 680'i tam zamanında almışım walla yoksa bu oyun için kesin alırdım yeni bir ekran kartı (GTX 480 vardı)

Tüm PC NBA oyuncularına hayırlı uğurlu olsun diyorum :) Fifa 15 de yeni nesil olarak gelecek ooo tadından yenmeyecek bu sene hacıııı!

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz