Spor

NBA’de Bu Yazın En Kazançlı Oyuncuları

17.07.2014

Bu yaz bazı oyuncular yer değiştirsin de daha çılgın olsun demiştim ama bir iki bomba dışında bir değişiklik olmadı hacılar :)

avery_bradley_030714

Avery Bradley - Boston Celtics: 4 yıl için 32 milyon dolar

Daha 23 yaşında olan bir oyuncu için güzel kontrat hacı geleceği olan bir oyuncu sonuçta. NBA 2K14'de de çılgın atmışlığım vardır severim :)

Toronto Raptors v Washington Wizards

Trevor Ariza - Houston Rockets: 4 yıl için 32 milyon dolar

Bizim bu tarafların tabiri ile "görev adamı" diyebileceğimiz Ariza, Washington'dan Houston'a geldi ve 29 yaşında kariyerinin zirvesinde diyebileceğimiz bir durumda yılda 8 milyon dolar normal kabul edilebilir.

Golden State Warriors v Cleveland Cavaliers

Lebron James - Cleveland Cavaliers: 2 yıl için 42.1 milyon dolar

Ajansspor tarafından yapılan liste oyuncuların toplam kazançlarını dikkate aldığından dolayı LeBron James bombası erkenden söylenmiş ama yıllık 21.05 milyon dolar alacağını belirtmek lazım. Çakal LeBron 2 senelik kontrat yapmış ki işler terso giderse hemen kaçabilsin :)

parsons_110214

Chandler Parsons - Dallas Mavericks: 3 yıl için 46 milyon dolar

Bu anlaşma da bu senenin bomba değişimlerinden biri oldu. Verilen daha yüksek teklifleri geri çeviren ve Dallas'da kalan Dirk Nowitzki'nin yanına güzelinden bir Kısa Forvet olan Parsons geldi. Yılda 15.3 milyon dolar kazanacak olması da cabası.

Brooklyn Nets v Toronto Raptors

Kyle Lowry - Toronto Raptors: 4 yıl için 48 milyon dolar

Hmmm ben Kyle Lowry'i daha genç biliyordum ama adam gelmiş 28 yaşına. Yılda 12 milyon doları hakedecek de bir oyun oynadı şimdi doğruya doğru.

Washington Wizards v Denver Nuggets

Marcin Gortat - Washington Wizards: 5 yıl için 60 milyon dolar

30 yaşında kariyerinin zirve noktasında olan Marcin Gortat takımı Washington'da kalmaya ikna edildi ve yıllık 12 milyon dolar'ı hakedecek bir "görev adamı" diyebiliriz.

gordon_hayward_060714

Gordon Hayward - Utah Jazz: 4 yıl için 63 milyon dolar

Gordon Hayward'ı da NBA 2K14'de çok oynamışlığım var ve daha 24 yaşında olan oyuncu gerçekten gelecek vadediyor ama yıllık 15.75 milyon dolar eder mi bunu zaman gösterecek.

Milwaukee Bucks v Cleveland Cavaliers

Kyrie Irving - Cleveland Cavaliers: 5 yıl için 90 milyon dolar

LeBron James'in de katıldığı Cleveland Cavaliers, superstar oyun kurucuları Kyrie Irving'i elde tutmak için herşeyi yapacaktı tabisi ki :) Daha 22 yaşında bir oyuncu için yıllık 18 milyon dolar çok gibi görünse de Irving dehşet bir potansiyele sahip. Bu sene LeBron ile izlemesi de ayrı bir zevk olacak.

Miami Heat v San Antonio Spurs

Chris Bosh - Miami Heat: 5 yıl için 118 milyon dolar

Bu kontrat ile Miami Heat'e "yılın eşşeği" ödülü rahatlıkla verilebilir. Shaq mı alıosun abi nedir bu? 30 yaşında ve yalnızca "iyi" diye nitelendirebileceğimiz bir oyuncuya yıllık 23.6 milyon dolar vermek (ve 5 senelik kontrat yapmak) hangi dingilin aklından çıktı merak ediyorum. Çok büyük ihtimal Bosh da NBA tarihine "kontratım kapı gibi artık yata yata oynayabilirim" kafasında geçecek oyunculardan olacak. Zamanında Orlando'daki Rashard Lewis gibi ellerinde patlayacak ya hadi bakalım görecez.

carmelo_250114

Carmelo Anthony - New York Knicks: 5 yıl için 122 milyon dolar

Başka bir takıma gitmesi muhtemel oyuncular arasındaydı ama Melo yine para dedi :) Yıllık 24.4 milyon dolar ile önümüzdeki sezon muhtemelen NBA'in en çok kazanan ismi olacak. 30 milyon dolarlık kontratını 2 sene uzatan Kobe gelecek sezon 23.5 milyon dolar alacak ama sonraki sene 25 milyon dolar alacak o sebeple Carmelo çok sevinmesin! :) Bir de bu kontratlar her sene eşit olarak paylaştırılmıyor ben kontrat detaylarını bilmediğim için yalnıza ortalama değer verdim NBA 2K15 çıksın bakarız yıllık değerlere :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz