Donanım, Oyun

Playstation 4 Slim Gelebilir

22.05.2014

Oooh hacı PS3'de ilk çıkanlardan almıştım ve slim PS3'e göre kazma gibi cihazla takılmıştım ama bu sefer incesi çıksın, ucuzlasın biraz öyle alırım :)

Teknoloji devi Sony geçtiğimiz yıl PlayStation 4 ile yeni nesil konsol savaşlarını başlatan isim olmuştu. Kasa ve kontrolcü tasarımı ile yine milyonları büyüleyen Sony'nin 2-3 yıl daha PlayStation 4'ün mevcut kasasını kullanacağı tahmin ediliyordu. Ancak bugün gelen sızıntılar Sony'nin PS4'ün Slim kasası üzerinde çalıştığı yönünde.

Sony'nin Haziran ayında düzenlenecek olan E3 etkinliğinde PlayStation 4'ün Slim kasasını tanıtacağı iddia ediliyor. Dualshockers’ın ortaya çıkardığı bilgilere göre CECH kodu ile başlayan bir PlayStation 4 Endonezya Cumhuriyeti İletişim ve Bilgi Teknoloji Bakanlığı sayfasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen Slim kasalı PlayStation'ların kodlarının da CECH ile başlaması bu modelin PS4'ün Slim kasasına ait olma ihtimalini yükseltiyor. İnce ve estetik yapıda olan PS4'ün kasasın daha ne kadar kompakt yapıda olacağını merak ediyoruz. Bakalım Sony bu sefer erken davranıp PS4 Slim ile karşımıza çıkacak mı?

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz