Genel, Kişisel, Müzik

7DX 2014

07.05.2014

Bir 7DX partisini daha geride bıraktık ve bu sefer güzel bir havada (yaz gibi) kah basket oynadığımız kah yemek yemeye dışarı çıktığımız bir parti olması sebebiyle baya bir keyif aldım lakin katılım eskiye göre daha az olduğu için bol bol insan görme konusunda aynı keyfi alamadım.

Partiye katılım az olduğu gibi yarışmalara katılım da az oldu haliyle (çok az hem de) bu yüzden kendin çal kendin oyna takıldık ve benim parçalar hep ikinci oldu (allahtan ödül yoktu bu sene :D) Jeroen Tel'in "fantastic" dediği 38911 isimli parçam baya bir beğenildi, tebrikler aldım ve bu bana yetti açıkçası.

Buyrun bu seneki katılımlarım :

ebolax - 38911

Hacılar 38911, Commodore 64 giriş ekranındaki bir yazıdan gelir "38911 basic bytes free" hesabı. Eskiye gönderme parçalarından biri yani.

 

ebolax - Mission Accomplished

Bu da eskiye gönderme parçalarından biri. "Mission Accomplished" lafı Commodore 64'ün ünlü oyunlarından Mission Impossible oyunundan alınmadır (parçanın içinde sample olarak da geçiyor) ayrıca parçanın sonundaki Stay Forever sample'ı da bu oyundan alınma.

 

ebolax - True Sunset

Bu parça da VST'lerin geldiği durumu göstermek açısından yapılmış bir parça. Blog'da daha önce paylaştığım Natural parçasının biraz daha gelişmiş hali.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz