İnternet, Yazılım

Mozilla Firefox 29 Şekilli Geldi

01.05.2014

Ooo bebeğim adamlar sağlam tasarım kasmışlar.

Tüm zamanların en popüler internet tarayıcısı olmayı başaran Firefox gelişmiş özellikleri ile sürekli olarak kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Yeni gelişmiş özellikleri ile karşımıza çıkan Firefox 29 kullanıcıların internet deneyimini geliştirmeyi amaçlamıştır.

Google Chrome`a benzetildiği için eleştiriler almaya başlayan Firefox 29 tarayıcısının yeni hali eskisinden daha modern. Kullanıcılara iyi ve güvenli bir hizmet vermek için geliştirilmiş olan Firefox 29 tarayıcısında sekmeler daha yuvarlak hatlara sahiptir. İçerisindeki tüm ayarlara erişebilir ve gelişmiş özelliklerine ise sağ üst köşede bulunan menüden erişebilirsiniz.

Google Chrome tarayıcısında olduğu gibi arama va adres çubuğu birleştirilmiş olan Firefox 29 tarayıcısı tek bir bar altında kullanıcılara sunulmaktadır. Web sitelerini tek bir araç çubuğu yardımıyla açabilirsiniz.

Gelişmiş seçenekler, eklentiler, yeni menü ve daha birçok ayara Firefox 29 tarayıcısının sağ üst kısmından erişebilirsiniz. Ayrıca ayarlar içerisinde bulunan özelleştirme seçeneklerini kullanarak tarayıcınızı kişiselleştirebilirsiniz. Sürükle bırak desteği sayesinde tarayıcınızda istediğiniz araçları istediğiniz kısımda kullanarak değişiklikleri uygulayabilirsiniz.

Firefox tarayıcısından vazgeçemeyen kullanıcılara Firefox`un yeni sürümü biraz karışık gelebilir. Fakat içerisinde kullanım rehberi bulunduruyor. Bu kullanım rehberi ile tarayıcıyı nasıl kullanabileceğiniz hakkında bilgi alabileceksiniz. Merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bu rehber yardımıyla alacağınızdan şüphem yok.

Firefox 29 sürümünde de Firefox Sync yani Senkronizasyon eşitleme özelliği de eskisinden daha basit. Firefox hesaplarınızla doğrudan tarayıcı üzerinde oturum açabiliyorsunuz. Bu özellikler ile birlikte gelen tarayıcı kullanıcılar için kayıtlı olan siteleri, geçmiş bilgilerini, yer imlerini, son kullanılan sekmeler ve daha birçok veriyi kullanıcı hesaplarınız üzerinde eşitleyerek farklı bilgisayarlar üzerinde oturum açtığınızda bile verilerinize hızlı bir şekilde erişerek internet deneyiminize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

http://www.mozilla.org/en-US/

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz