Sinema

Yeni Star Wars’ın Kadrosu Belli Oldu

30.04.2014

Oh bebeğim al beni, al götür beni uzaya! :)

Büyük bir bekleyiş nihayet son buldu. Star Wars'un yeni filminde kimin oynayacağı dedikoduları, Star Wars.com'dan gelen resmi açıklamayla birlikte açığa kavuştu.

Filmin çekimlerinin yapıldığı Pinewood Stüdyoları'ndan paylaşılan fotoğrafta, yönetmen J.J. Abrams'la birlikte filmin oyuncuları da görünüyor. Listeye göre filmde orijinal üçlemede yer alan Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia Organa), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) ve Kenny Baker (R2-D2) gibi oyuncular, Star Wars Episode VII'de de rol alacaklar.

Star Wars: Episode VII

Eski oyunculara, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ve Max von Sydow eşlik edecek. Bu isimlerden Andy Serkis'i özellikle Yüzüklerin Efendisi'nin beyazperde uyarlamasındaki Gollum olarak tanıyoruz. Onun dışında ise Domhnall Gleeson'ı da Harry Potter serisinin iki bölüm halinde gösterilen son filmi Deathly Hallows'daki Bill Weasley rolünden hatırlayabilirsiniz.

Geri kalan isimlerden ise dikkati çeken tek isim, Max von Sydow. Sydow 85 yaşında ve Türk izleyicisinin pek de tanıdığı bir isim değil. Ancak kendisine baktığımızda ister istemez orijinal üçlemede Obi-Wan Kenobi'yi canlandıran Alec Guinness'in yerine seçildiği düşüncesi oluşuyor.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz