Oyun, Video

This War Of Mine

17.03.2014

Uuu bebek güzel trailer yapmışlar. Third Person yapın da alak hacıııı.

Video oyunlarında bu güne kadar hep savaşın bir tarafında yer aldık. Peki ya tarafsızlar? Anomaly serisi gibi mobil platformda fenomene dönüşen bir oyunu portföyünde bulunduran 11 Bit Studios, yine farklı ve yenilikçi bir oyun olma potansiyeli taşıyan This War of Mine ile geri dönüyor.

Savaş yüzünden yıkıma uğrayan ve çatışmanın devam ettiği bir kasabada geçecek olan oyunda, gündüzleri çatılardaki keskin nişancılar sığınağı terk etmenizi imkansız kıldığı için güneş ışığından faydalanıp bir yandan sığınağı güçlendirirken, diğer yandan hayatta kalanları besleyip iyileştirmeniz gerekecek. Gece olunca dışarı çıkıp, askerlere görünmeden yiyecek, silah, ilaç ve diğer faydalı eşyalar için etrafı kolaçan edebileceksiniz.

Aldığınız kararların oyunun gidişatını etkileyeceğini söylememize ise gerek yok; ister herkesi korumaya çalışarak daha büyük riskler alın, isterseniz birkaç kişiyi feda ederek geri kalanların kurtulma şansını artırın. Tamamı vicdanınıza kalmış.

Oyunun türü veya olası bir çıkış tarihi ile ilgili kesin bilgi verilmiyor ancak This War of Mine’ı bu yıl içinde göreceğiz. Bakalım 11 Bit, Game Developers Conference için bir şeyler hazırladı mı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz