Sinema, Video

300 : Rise of an Empire

01.03.2014

Bi 300 filmi daha izlenir hacıt ilk filme bayılmıştım ben :) Fragmanın ortalarındaki o şarkı dışında (hiç yakışmamış filme) herşeyi sevdim.

Gişe devi 300 Spartalı'nın nefes kesici görsel stilinde anlatılmış olan 300: Rise of an Empire (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi) kahramanlık destanında yeni bir maceraya yelken açıyor. Aksiyon bu kez yeni bir savaş meydanına ve denize taşınıyor.

Hikaye Yunan general Temistoklis'i Perslilerin muazzam istilacı güçleriyle karşı karşıya getiriyor. Ölümlüyken tanrıya dönüşen Xerxes’in hükümdarlığındaki Perslilerin başında ise Pers donanmasının intikam peşindeki komutanı Artemisia bulunuyor. Sayıca çok üstün Pers armadasını yenmesinin tek yolunun tüm Yunanistan’ı birleştirmek olduğunu bilen Temistoklis, nihayetinde savaşın gidişatını değiştirecek taarruza liderlik ediyor.

Noam Murro’nun yönettiği filmin senaryosu Zack Snyder ve Kurt Johnstad’e ait. Film seçilmiş sinema ve IMAX salonlarında 2 ve 3 boyutlu olarak gösterilecek. Filmin dünya çapında dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz