Oyun, Video

The Amazing Spider-Man 2 Video Game

24.01.2014

Ya bu Spider-Man oyunları çokzel oluyor bence ama oynayacaksan konsolda oynayacaksın çünkü PC'e mal gibi port ediyor Activision. Bu arada trailer'ın müziği bana Tron : Legacy filminin müziklerini anımsattı.

Bu senenin en çok beklenen filmlerinden biri olan The Amazing Spider-Man 2 bilindiği üzere 25 Nisan'da gösterime girecek.

Filmle eş zamanlı olarak raflardaki yerini alması beklenen The Amazing Spider-Man 2 oyunu için geçtiğimiz gün bir tanıtım videosu yayınlandı.

Activision ve Beenox işbirliği ile geliştirilen yapım için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Açıkçası videoya bakarak yapımın oynanış dinamikleriyle ilgili bir yorum yapmak zor gibi duruyor. Zira videodaki bir çok görüntünün oyunda karşımıza çıkacak olan ara sahnelerden alındığını söylemek daha doğru olacaktır.

Buna rağmen videoya bakarak The Amazing Spider-Man 2'nin filmle paralel bir senaryoyu işleyeceğini söylemek mümkün. Tabi Beenox yetkilileri oyunun uzaması açısından araya filmde olmayan sahnelerde ekleyeceklerdir. Zira Activision, Spiderman için yayınlanan diğer film oyunlarında bu tarz bir yapılanmaya gitmişti.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz