Donanım, Oyun

Xbox One İlk Günden Coştu

23.11.2013

Hacı Sony'nin kafasına s.çayım ben olm neden yalnızca Kuzey Amerika'da çıkardınız tüm dünyada çıkarmadınız? Bak adam 13 pazarda çıkardı çatır çatır sattı.

Microsoft’un merakla beklenen yeni konsolu Xbox One, dünya çapında 13 pazarda dün satışa sunuldu. Microsoft’tan yapılan açıklamaya göre cihaz, en başarılı ilk gün satış performansına ulaştı.

24 saat dolmadan 1 milyondan fazla Xbox One satıldığını duyuran Microsoft, yeni konsolun Xbox 360’ın lansman performansını geride bırakarak yeni bir rekora imza attığını duyurdu.

Birçok mağazada stokların tükendiği bilgisini veren şirket, bu rekor talebe olabildiğince hızlı cevap vermek ve stokları yenilemek için çalıştıklarını bildirdi.

Oyunların ilk gün performansları ile ilgili veriler de şirket tarafından paylaşıldı. Verilen bilgilere göre, ilk 24 saat içinde Dead Rising 3 oyununda 60 milyondan fazla zombi öldürüldü, Forza Motorsport 5 oyununda 3.6 milyon mil yol katedildi, Killer Instinct oyununda ise 7.1 milyon kombo gerçekleştirildi.

Walla açıkçası PS4 varken Xbox One alan kullanıcının aklına şaşarım hacıt :) PS4 her şekilde çok daha iyi bir cihaz ve bir süre sonra üstünlüğü oyunlardan falan daha da iyi anlaşılacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz