Genel, Oyun, Spor

İngiltere’de Fifa 14 Yasağı!

09.10.2013

Eheh yok hacı yok öyle büyütülecek bir haber değil iş olsun diye ünlem koydum :) GTA serisi gibi Fifa 14 oynadım komşuyu tekmeleyerek öldürdüm falan...

İngiltere 1. Lig takımlarından Leyton Orient'te yönetim ilginç bir karara imza atarak, futbolcuların FIFA 14 adlı video oyununu oynamasını yasakladı. 

Lige 8'de 8 yaparak müthiş bir başlangıç yapan Leyton Orient, FIFA 14'ün piyasaya çıkışının ardından oynadığı iki maçta galibiyet alamadı. Oyun raflardaki yerini 27 Eylül'de almış, Leyton Orient'in son galibiyeti ise 23 Eylül'de Brentford deplasmanında gelmişti. 

Eurosport'ta yer alan habere göre takım, bu tarihten itibaren oynadığı iki lig maçında da sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Kulübün basın sözcüsü Jonny Davies, Independent'a yaptığı açıklamada, "Oyuncular FIFA 14'e fena halde kapılmış durumda. Öyle ki, maçtan önceki gün oyunda kendilerini seçip Oldham'a karşı oynuyorlardı" sözlerini kullanmıştı. 

Bunun üzerine kulüp yönetimi, oyuncuların maç öncesinde oyun oynamasını yasaklayan bir karar aldı. 

Lig Kupası'ndaki son maçta gösterilen performansa bakılırsa, yasak işe yaramışa benziyor. Her ne kadar rakibi Coventry ile normal sürede yenişemeseler de, Leyton Orient penaltıları 4-2 kazanarak tur atlamayı başardı.

Walla ben de futbolcu olsam Fifa'da kendi oyuncumla oynarım deliler gibi :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz