Oyun

Fifa 14 1.2.0.0 Yaması Çıktı

07.10.2013

Hacı ben 1.1 yamasını görmeden geçmişiz 1.2 yamasına yahu :) Ben bu ara NBA 2K14'de daldığım için Fifa falan görmüyorum tabisi :)

EA Sports yakın zamanda piyasaya çıkan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan oyunu FIFA 14'ün ikinci yamasını yayınladı. Şimdilik sadece PC için yayınlanan yama bir hafta sonra konsol sürümlerine de gelecek. Değişiklik ve düzeltmelerin çoğu top fizikleriyle alakalı. Tam liste ufak hataları da içerdiği için geniş, fakat satır başlarını vermek gerekirse ara paslardaki toplar, hücuma yönelik kafa topları ve finess şutları dengelenmiş. Bunların haricinde ortalarda savunmacı değiştirme, dinamik kamera geliştirilirken oyunun belli yerlerinde yaşanan donmalara da çare bulunmuş. Signal Iduna Park'taki kalabalıkların ve Pro Clubs'daki Any ve GK filtrelerinin hatalarının da düzeltildiğini ekleyelim.

Oyun zaten ince ayarlarla mükemmel hale gelecek bir oyundu bir iki yama daha çıksın tadından yenmez. Yalnız yamanın ilk olarak PC'e çıkması da ayrı bir gurur veriyor insana, darısı NBA 2K serisinin başına (NBA 2K serisi PC yamalarını çok acil birşey değilse 3-4 ay sonra yayınlıyor da :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz