Oyun, Video

Homefront 2 Pre Alpha Gameplay PC

19.08.2013

Ya bu Homefront'u çok seviyorum ben nedense :) Video'da hiçbişey yok mal gibi video olmuş ama idare edin daha pre alpha :)

THQ ve Digital Extremes işbirliği ile geliştirilen Homefront, 18 Mart 2011'de PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini almıştı. Kuzey Kore'nin, Amerika'yı işgalini konu alan yapım, multiplayer modu açısından iyi bir performans sergilese bile, hikaye modu bakımından oyuncuları memnun edememişti.

Homefront için yapılan onca reklam çalışmasının satış rakamlarına olumlu yansımaması üzerine, yapımın devam oyunu askıya alınmıştı. Daha sonra Homefront 2 için Crytek ile anlaştıklarını belirten THQ, bu duyurudan 2 sene sonra iflasını açıklamış ve yayıncıya ait değerlerin açık arttırma ile satışına karar verilmişti.

Gerçekleşen açık arttırmada en yüksek teklifi veren Crytek, Homefront markasının tek hakimi konumuna gelmişti. Bu açık arttırma sonrasında konuşan Crytek'in başındaki isim olan Cevat Yerli;

"Homefront 2'yi geliştirmek için anlaştığımızdan bu yana projenin heyecan verici bir potansiyele sahip olduğuna inandık. THQ ile sorunlarımız yoktu. Olumlu bir ilişki içerisindeydik. Geçtiğimiz 2 sene boyunca bize gösterdikleri destek için THQ'ya teşekkür ediyoruz." demişti.

Henüz çıkış tarihi olarak hiç bir bilgi verilmeyen ve 2011'den bu yana gelişim aşamasında bulunan Homefront 2 için, ilk oynanış videosu internete sızdırıldı. Oyunun gelişim aşamasının ilk zamanlarına ait olduğu belirtilen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz