Donanım, Oyun

Xbox One Hızlanıyor

05.08.2013

Ooo yee habere bak :

Microsoft'un, Haziran ayında Los Angeles'ta gerçekleşen E3'te oyun severlerin karşına çıkardığı Xbox One, teknik özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4'e göre, kağıt üzerinde teknik bakımdan daha geride kalan konsolun, sistemsel olarak hala geliştirildiği ortaya çıktı.

Birkaç gündür ortalarda dolaşan Xbox One'ın GPU gücünün arttırıldığı yönündeki haberlere Microsoft'tan onay geldi. Microsoft'un yetkili isimlerinden Major Nelson, Xbox One'ın GPU'sunun 800 MHZ'den 853 MHZ'ye yükseltildiğini doğruladı.

Bu bilgilere göre, Xbox One'ın henüz seri üretime geçmediğini varsayabiliriz. Kısacası Xbox One'ın bazı mecralarda iddia edildiği gibi Ekim ayının sonlarında piyasaya sürülmesi bir hayli zor gözüküyor.

Aslında böyle ufak hız farkları daha ileride sistemin sınırlarına dayandıktan sonra önemli olan şeyler. Malum bir konsola ilk çıkan oyunlarla bundan 3 sene sonrasında çıkan oyunlar arasında sanki yeni konsol çıkmış kadar fark oluyor. Çıksa da oynasak gayrı :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz