Oyun, Video

Broken Sword : The Serpent’s Curse

26.07.2013

Ooo bebeğim yeni Broken Sword oyunu bir harika :)

Broken Sword: The Serpent's Curse’ün hikayesi eski dostlarımız Nico ve George’un tesadüf eseri Paris’teki bir sanat galerisinde karşılaşırlar. Belayı mıknatıs gibi çeken ikili burada da ilginç bir olaya tanıklık ederler. Pizza dağıtıcısı kılığına girmiş bir adamın başka bir adamı öldürüp çok değersiz olan bir resmi çalar ve bu şekilde bizimkilerin yolculuğu başlar.

Broken Sword: The Serpent's Curse (BSSC) hikaye olarak yine pek çok farklı noktada geçiyor. Bunların başında elbette Paris olduğu gibi Londra ve Türkiye de geçer. Bu Broken Sword serisinin Türkiye’de geçen ikinci oyunu olacak. Daha öncesinde de Angel of Death oyununda İstanbul’da Topkapı sarayına konuk olmuştuk.

Eski yerlerin haricinde eski dostların da bazırları oyunun Kickstarter başarısı sayesinde geri dönüyor. The Smoking Mirror’da tanıştığımız Fransız sanat eleştirmeni Hector Laine, ve The Shadow of the Templars’da tanıdığımız İngiliz aristokrat Lady Piermont yeni oyunda da yerlerini alacaklar. Son olarak ilk iki BS oyunundan tanıdığımız , Duane ve Pearl Henderson çifti de bizlerle birlikte olacak.

Ben ilk Broken Sword oyunu dışındakileri oynamadım aslında ama ilki çok güzeldi be hacı. Steam'de ucuz falan denk gelirsem alırım bu oyunu da :) Aşağıdaki video trailer'dan çok oyunun nasıl yapıldığıyla ilgili olmuş güzel olmuş.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz