Oyun, Spor

Fifa 14 PC Hakkında

18.06.2013

Bakınız EA açıklama yapmış pc oyuncuları ve Fifa 14 hakkında :

EA Games'in patronu Andrew Wilson'a göre FIFA oyunlarını oynayan PC oyuncularının makinelerinin çoğu güçlü değil. Polygon ile konuşan Wilson, yeni FIFA'nın Ignite Motoru kullandığını ve bu motorun PlayStation 4 ve Xbox One'da çalışabileceğini belirtti.

PC oyuncularının Ignite için bir bariyer oluşturduğunu ve FIFA 14'ün PC'ler de istendiği gibi çalışmayacağını, bu sebeple konsol teknolojisinin ilerleyişinin en iyi kanıtı olduğunu savunan Wilson, bazı PC kullanıcılarını sinirlendirecek gibi görünüyor.

Ulan atacak başka yalan bulamadın mı allahaşkına? Ne zamandan beri oyun firmaları PC'e oyun yaparken "aman herkesin makinesi güçlü değil ona göre yapalım" diyor? Tamam PS4 ve Xbox One satılsın diye PC'i geri planda bırakmaya çalışıyorsun okey bu anlaşılabilir bir durum ama birşey söyleme arkadaş ne bok atıyorsun oyuncularına.

Şunu unutmamalılar ki Fifa serisi PC'de konsollardaki gibi çıkmaya başladığı Fifa 11'den beri yeniden piyasaya hakim hale geldi. Bu sene yeni futbol oyunları çıktığında olacağı söyliyim hemen PES PC'de yeniden popüler olacak ve bunun yansımaları da olacak çünkü Fifa 14 PC versiyonunu gördüm bildiğin Fifa 13'ün aynısı (Bu PS3 ve Xbox 360'da da böyle olacak).

Sanki Ignite Engine çok büyük olaymış gibi PC'de çalışmaz höloooooğ açıklamaları yapmayın bana. İyi donanımlı bir PC PS4'ü de Xbox One'ı da ayakta sker. Bu Ignite Engine PS3'e bile uyarlanabilir, oyun motorları hakkında da bişeyler biliyoruz çok şükür.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz