Spor

ve Geldik NBA’de Playoff’a

18.04.2013

Eveeet bir sezon daha bitti ve NBA'de Playoff zamanı geldi çattı :)

Önümüzdeki cumartesi başlayacak olan Playoff'la ilgili olarak yalnızca Lakers'dan bahsetmek ister bu deli gönül.Bilen bilir LA Lakers bu sene Playoff'a dün gece oynanan son maçlar sonucunda kaldı ki eğer yenilseydi ve Utah Jazz kazansaydı (Utah da kaybetti) Lakers yerine Utah Playoff'a gidecekti. İşin ilginç tarafı dün gece Lakers, Houston Rockets ile maç yaptı ve bu maçı kazanarak 7. sıradan Playoff'a girdi ki eğer kaybetseydi Rockets 7. Lakers 8. sıradan girecekti. Yani işin özü dün geceki maçlar çok heyecanlıydı :)

Lakers için bir diğer büyük ve üzücü gelişme de Kobe Bryant'ın önemli sakatlığı oldu. Aşil tendonu yırtılan oyuncu uzun süre basketboldan uzak kalacak ki Kobe gibi hırslı bir oyuncu için bu çok üzücü bir olay. Yalnız Lakers Kobe olmadan şampiyon olursa büyük olay olur bu sene :)

Gelelim Playoff Tablosuna :

DOĞU KONFERANSI

Miami Heat (1) vs. Milwaukee Bucks (8)

New York Knicks (2) vs. Boston Celtics (7)

Indiana Pacers (3) vs. Atlanta Hawks (6)

Brooklyn Nets (4) vs. Chicago Bulls (5)

BATI KONFERANSI

Oklahoma City Thunder (1) vs. Houston Rockets (8)

San Antonio Spurs (2) vs. Los Angeles Lakers (7)

Denver Nuggets (3) vs. Golden State Warriors (6)

Los Angeles Clippers (4) vs. Memphis Grizzlies (5)

Maçlara şöyle bir bakarsak ben New York - Boston serisini seyretmeyi planlıyorum güzel olacak gibi o seri. Bunun dışında San Antonio - LA Lakers da yenir ve LA Clippers - Memphis Grizzlies serisi de akar hacııı :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz