Spor

Kobe’nin Başına Gelenler

14.04.2013

Bilenler bilir 2 gün önce oynanan Los Angeles Lakers - Golden State Warriors NBA maçında Kobe Bryant sakatlandı ve bunun kariyerindeki en önemli sakatlık olabileceği konuşuluyordu. Detaylar belli olmuş :

Kobe Bryant'ın çekilen MRI'nın ardından sakatlığı net olarak belli oldu. 

Takım antrenörü Gary Vitti'nin yaptığı açıklamaya göre yıldız oyuncunun Aşil tendonunda 3. dereceden kopma meydana geldi.Kobe yerel saatte cumartesi öğle ameliyata olacak. 

Kobe Bryant'ın sahalardan uzak kalma süresinin ise 6 ila 9 ay arasında değişmesi beklenirken net sürenin ameliyatı takiben ilk ayın sonrasında belirlenebileceği bildirildi. 

Kobe, Golden State'in çaylak oyuncusu Harrison Barnes'ın savunmasında yaptığı penetre sırasında yere düşmüş ve topuğunu tutmuştu. Barnes maç sonrasında Kobe'ye tekme atmadığını söylemişti. (Ki hakkaten herhangi bir teması yok adamın)

Kobe gibi bir oyuncu için bu kadar uzun süre sahalardan uzak kalmak çok üzücü gerçekten. Yaptığı açıklamalarda "belki de emekli olmam için bir işaret" diyen Kobe eğer benim bildiğim Kobe ise 4-5 ay sonra oynamaya başlar bir şekilde. Bakalım Kobe'i yeniden parkede görebilecek miyiz?

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz